Menu

Zanoubia

22-06-2021

Vrouwelijke statushouders hebben vaak veel te bieden, maar zijn hun talenten en kwaliteiten in eerste instantie niet zo zichtbaar. Bij deze vrouwen ontbreekt vaak een helder en concreet beeld wat zij kunnen en willen doen in Nederland en wat daarvoor nodig is. Sommige vrouwen hebben bovendien geen of weinig werkervaring.

 

In samenwerking met Gemeente Gennep heeft INTOS voor deze groep vrouwen ingezet op empowerment – op eigen kracht - en sociale activering - aangaan van contacten, het netwerk uitbreiden en zelfstandig activiteiten ondernemen buitenshuis. Deze groep vrouwen heeft elkaar geïnspireerd, aangemoedigd om stappen te ondernemen. Van geloof in jezelf en de kracht van de groep naar de oprichting van pop-up restaurant tot www.zanoubia.nl. 

 

Zie www.zanoubia.nl voor het bestellen van een complete verrassingslunch voor thuis als voor bedrijven. De lunch bestaat uit verschillende gerechten afkomstig uit diverse landen zoals Syrie, Eritrea, Somalie, Iran, Afghanistan, Turkije, Irak en Nigeria.


Vorige pagina