Menu

Update Corona

04-06-2021

Update Corona – INTOS 4 juni 2021

 

De boodschap van de overheid na de laatste persconferentie van vrijdag 28 mei is dat er vanaf zaterdag 5 Juni weer versoepelingen gaan komen zodat we weer meer mogelijkheden hebben om te gaan sporten, met elkaar af te spreken, weer uit eten te gaan enzovoort.

Er is echter ook duidelijk gemaakt dat we met zijn allen ons de komende tijd nog steeds aan de basismaatregelen moeten blijven houden. Dit geldt ook nog steeds voor de mensen die al gevaccineerd zijn.

 

Huidige regels bij INTOS

 

 • Onze locatie INTOS is op dit moment nog steeds niet toegankelijk voor externen met een paar uitzonderingen daargelaten;
  • noodzakelijk onderhoud van het gebouw of machines
  • intake gesprekken en start van nieuwe re-integratie trajecten
  • trainingen in kleine groepen voor interne cliënten of medewerkers van INTOS
  • noodzakelijke afspraken indien deze niet via telefoon of videobellen kunnen worden afgehandeld (in overleg met de leidinggevende)
  • aanwezigheid van bedrijfsarts en bedrijfsverpleegkundige
 • Voor de medewerkers die gedetacheerd zijn hanteren we nog steeds het beleid dat de afspraken bij de inlenende partij leidend zijn, tenzij dit wordt overruled door de overheidsrichtlijnen.

Informatie over bereikbaarheid:
De werkleiding, de consulenten, MT leden en medewerkers van de ondersteunende afdelingen zijn tussen 08.30 en 17.00 uur bereikbaar op directe nummers (zie https://www.intos-gennep.nl/adres_en_contact). Via de mail zijn wij bereikbaar op info@intos-gennep.nl

Maak je als werkzoekende gebruik van de dienstverlening van INTOS (traject, training etc.) neem dan contact op met de betreffende re-integratieconsulent. Hij/zij helpt je graag verder.

Tenslotte, zijn er SW-medewerkers, participanten of kandidaten van ons bij u in opleiding of aan het werk en heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met de betreffende consulent of werkleiding. Hij/zij helpt u graag verder


Vorige pagina