Menu

Update Corona

01-10-2020


Update Corona – aangepaste maatregelen INTOS

Tijdens de landelijke persconferentie van maandag 28 september heeft de overheid weer strengere maatregelen afgekondigd waarbij de boodschap duidelijk was dat we met zijn allen moeten proberen het aantal contactmomenten terug te dringen. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Als bedrijf en als individu zijn we ervoor verantwoordelijk deze overheidsregels op te volgen.

Aangescherpte regels vanaf woensdag 30 September voor tenminste 3 weken :
• Onze locatie aan de Grote Heeze in Heijen is niet meer toegankelijk voor externen (in uitzonderginsgevallen kan hier van af geweken worden maar dit gaat altijd in overleg met INTOS).

• Voor de medewerkers die gedetacheerd zijn hanteren we het beleid dat de afspraken bij de inlenende partij leidend zijn, tenzij dit wordt overruled door de overheidsrichtlijnen.

• Medewerkers die vanuit huis kunnen werken, werken zoveel mogelijk vanuit huis. Als het niet anders kan, werken zij bij INTOS conform alle instructies.
Informatie over bereikbaarheid:
Via het algemene telefoonnummer 0485 - 490811 zijn wij bereikbaar tussen 08.30- 17.00 uur.
De werkleiding, de consulenten, MT leden en medewerkers van de ondersteunende afdelingen zijn ook rechtstreeks bereikbaar op directe nummers. Vraag de volgende keer als je belt naar het rechtstreekse nummer van degene die je gesproken hebt.
Via de mail zijn wij altijd bereikbaar via info@intos-gennep.nl
Maak je als werkzoekende gebruik van de dienstverlening van INTOS (traject, training etc.) neem dan contact op met de betreffende re-integratieconsulent. Hij/zij helpt u graag verder.


Vorige pagina