Menu

Vrijwilligersvacaturebank Gennep

16-10-2013

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? Of heeft u vrijwilligerswerk in de aanbieding? Dan kunt u vanaf nu terecht op www.vijwilligersgennep.nl.

dichterbij, INTOS, Synthese, Pantein en de gemeente Gennep zijn organisaties die veel met vrijwilligers te maken hebben. Vanuit hun eigen invalshoek zijn zij ook regelmatig op zoek nar onbetaalde werkplekken in en rond Gennep. In plaats van ieder voor zich te werken, hebben zij besloten om hun kennis en activiteiten op de vijwilligersmarkt van Gennep met elkaar te delen via een gezamelijke website: vrijwilligersgennep.nl. Deze 'digitale vacaturebank' gaat in de komende tijd een goed overzicht bieden van vragers en aanbieders van vrijwilligerswerk.

Te gebruiken door iedereen
De website vrijwilligersgennep.nl is niet helemaal nieuw. De basis is de website van het Vrijwilligerssteunpunt. Deze wordt toegankelijker en aantrekkelijker gemaakt, zodat iedereen er op een gemakkelijke manier gebruik van kan maken. De komende weken wordt nog verder gewerkt aan de vernieuwde website. Het kan dus zijn dat nog niet alle onderdelen van de website vlekkeloos werken. Nieuwdierig? Neemt u gerust een kijkje op vrijwilligersgennep.nl. Heeft u opmerkingen of suggesties, dan kunt u dat aangeven op het reactieformulier op de website. Dat kan ons weer helpen bij het ooptimaliseren van dit initiatief!


Vorige pagina