Menu

Maatregelen i.v.m. Coronavirus

18-03-2020

Maatregelen i.v.m. coronavirus

Dinsdag 17 maart 2020

Donderdag 12 maart (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2020/03/12/nieuwe-maatregelen-tegen-verspreiding-coronavirus-in-nederland) en Zondag 15 maart(https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/15/aanvullende-maatregelen-onderwijs-horeca-sport heeft het kabinet maatregelen bekend gemaakt in de aanpak van het Coronavirus (COVID-19) .  Alle genomen maatregelen gelden t/m maandag 6 april

Gevolgen dienstverlening INTOS
INTOS is er alles aan gelegen om onze medewerkers zo gezond mogelijk te houden. Wij volgen de landelijke richtlijnen zoals bekend gemaakt door het RIVM en de rijksoverheid en hieronder vind u aanvullende instructies om de veiligheid van onze medewerkers, klanten en samenwerkingspartners zo goed mogelijk te borgen.

-          Het werk in de productie en de verdere dienstverlening van INTOS gaat op dit moment met aanpassingen door.

-          Voor de medewerkers die gedetacheerd zijn hanteren we het beleid dat de afspraken bij de inlenende partij leidend zijn, tenzij dit wordt overruled door de RIVM richtlijnen.

-          We gaan over naar digitale dienstverlening.  Gesprekken met klanten, werkzoekenden en samenwerkingspartners doen we via de telefoon, mail of skype. 

-          Onze locatie aan de Grote Heeze in Heijen is op dit moment niet toegankelijk voor externen (in uitzonderginsgevallen kan hier van af geweken worden.

-          Maak je als werkzoekende gebruik van de dienstverlening van INTOS, dan geldt het volgende:

  • Alle geplande afspraken zijn vanaf maandag 16 maart omgezet naar een  telefonische afspraak.
  • Alle trainingen, workshops gaan vooralsnog niet door.

-          Medewerkers  die vanuit huis kunnen werken, werken zoveel mogelijk vanuit huis. Als het niet anders kan, werken zij bij INTOS conform alle instructies.

Er is een gewenste aanwezigheid van een aantal MT leden dus zij zullen indien mogelijk aanwezig zijn bij INTOS.

-          Via het algemene telefoonnummer 0485 - 490811  zijn wij bereikbaar tussen 08.30- 17.00 uur

-          Via de mail zijn wij altijd bereikbaar via  info@intos-gennep.nl

Tenslotte, zijn er SW-medewerkers, participanten of kandidaten van ons bij u in opleiding of aan het werk en heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met de betreffende consulent of werkleiding. Hij/zij helpt u graag verder.

 


Vorige pagina