Menu

'Mooiste baan bij BuitenWerk'

22-01-2015

GENNEP - De medewerkers van de buitendienst van de gemeente Gennep en van INTOS Groen werken voortaan samen. Dinsdagmiddag 20 januari 2015 onthulde Yong Han Verdonk, een van de medewerkers, de naam van de nieuwe organisatie, BuitenWerk.

Burgemeester Peter de Koning herinnerde aan het traject dat sinds het najaar van 2013 werd doorlopen. Toen zijn de eerste oriënterende gesprekken begonnen. “ Het is een heel proces geworden waarin alles op een natuurlijke en normale manier is verlopen."
De burgemeester vergeleek de samenvoeging van INTOS Groen en de buitendienst met het ontstaan van Gennep. "De oorspronkelijke naam was Gannipja , en dat staat voor de samenkomst van twee stromen. Dat is hier bij BuitenWerk ook gebeurd. Hier komen ook twee stromen samen."

De ruim vijftig medewerkers van BuitenWerk hebben volgens de burgemeester de mooiste baan van Gennep. "Jullie zijn altijd buiten, en je hebt direct resultaat van je werk. Door het contact met de mensen op straat krijg je ook meteen een reactie.” De Koning deelde meteen een compliment uit. "Jullie leveren een mooi product en het werk wordt hoog gewaardeerd. "
De Koning onderstreepte ook de mogelijkheden die BuitenWerk de medewerkers biedt. "Er zijn hier mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien."
Ook INTOS-directeur Jan Noij was trots op de nieuwe organisatie en sprak de medewerkers lovend toe. Na de openingsspeeches onthulde een van de medewerkers het nieuwe logo van BuitenWerk. Het beeldmerk van de nieuwe organisatie is ontworpen door Sabine Megens die via INTOS bij een Gennepse grafisch vormgever aan de slag ging, nadat zij een re-integratie-traject bij INTOS heeft doorlopen.

 


Vorige pagina