Menu

Jubilarissenviering 2014

13-10-2014

Dit jaar heeft INTOS voor het eerst in haar 53 jarige geschiedenis, twee 50 jarige jubilarissen, namelijk Louis Selten en Bennie Rigters. Verder vierden 3 medewerkers hun 40 jarige dienstverband, 5 medewerkers dat ze 25 jaar in dienst waren en 5 medewerkers 12½ jaar. Met 15 jubilarissen was het een gezellige drukte.

Zoals ieder jaar worden de jubilarissen met hun familie en vrienden welkom geheten door Wim van Riet (hoofd P&O). Hij is de ceremoniemeester en loodst iedereen door de dag heen. De middag start met een rondleiding door INTOS en daarna volgt het officiele gedeelte. Tenslotte werd de middag afgesloten met een drukbezochte receptie.

De jubilarissen werden door directeur Jan Noij afzonderlijk en middels een ludieke toespraak in het zonnetje gezet. Dit jaar dus ook Bennie Rigters en Louis Selten die 50 jaar in dienst zijn van INTOS. Jan gaf aan dat dit ook landelijk een unieke gebeurtenis is. Het betreft hier namelijk twee medewerkers welke –ondanks hun arbeidsbeperking- altijd onafgebroken vanaf hun 15-jarige leeftijd in loondienst hebben gewerkt! Ook de gemeentebesturen van Gennep, Mook en Middelaar was dit niet ontgaan en maar liefst 4 wethouders gaven acte de présence.  De jubilarissen werden verrast met een zeer leuk zelfportret gemaakt door de regionaal bekende kunstenares Roos van Riet uit Oploo.

De hele middag werd muzikaal opgeluisterd door de heer Ad Goossens. Hij liet jubilaris Rogier Scheerpers op zijn accordeon spelen en Bennie Rigters bleek een eigen CD te hebben, waar nog een nummer van werd gezongen. Onder het genot en een hapje en een drankje werd er, tijdens een zeer goed bezochte receptie, nog gezellig nagepraat.


Vorige pagina