Menu

Bezoek Emile Roemer

25-01-2024

Als inwoner van Gennep kon het natuurlijk niet uitblijven dat onze gouverneur Emile Roemer een werkbezoek zou brengen aan misschien wel het mooiste bedrijf van Gennep: INTOS, het arbeidsontwikkelbedrijf in de kop van Noord-Limburg.

Gisteren was het zo ver, samen met ons bestuur (Hans Teunissen en Janine van Hulsteijn), hebben wij de gouverneur mogen ontvangen.
Gestart werd met een stukje Limburgse vlaai en een presentatie over het verleden, heden en de toekomst van INTOS.

Ook werd er uitgebreid stilgestaan bij de nauwe en goede samenwerking met de Gemeente Gennep welke gericht is op het zo maximaal mogelijk laten participeren van inwoners in de samenleving. Dit op het gebied van (vrijwilligers)werk met als doelstelling dat iedereen naar zijn of haar vermogen een bijdrage kan en mag leveren.

Natuurlijk was er ook tijd voor een rondleiding. De gouverneur kwam ook enkele bekenden tegen met wie hij amusante gesprekken voerde.
Onze medewerkers vertelden trots dat zij iedere dag voor onze opdrachtgevers, zowel in onze beschutte omgeving als in de openbare ruimte, hard aan het werk zijn.

Zowel wij als de gouverneur kijken terug op een prettig en informeel werkbezoek waarin onze medewerkers centraal stonden: precies zoals dat bij ons past, daar doen we het immers voor!

Bron: LinkedIn.com


Vorige pagina