Menu

Jaaroverzicht 2022

08-08-2023

𝗝𝗮𝗮𝗿𝗼𝘃𝗲𝗿𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟮
Met gepaste trots presenteren wij ons jaaroverzicht 2022. Een bijzonder dynamisch jaar waarin we na de afgeschaalde corona beperkingen elkaar weer meer konden ontmoeten. Daarna kregen we te maken met ‘hyperinflatie’ door een gewapend conflict binnen de Europese grenzen. De gevolgen daarvan waren alle bijkomende (financiële) onzekerheden voor onze klanten, bedrijven in de regio, kandidaten en medewerkers.

𝙈𝙤𝙤𝙞𝙚 𝙧𝙚𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙩𝙚𝙣 
Desondanks kan INTOS met een goed gevoel terugkijken op 2022. De samenwerking met de Gemeente Gennep en de Gemeente Mook en Middelaar is goed verlopen. Deze samenwerkingen zijn duurzaam verankerd in nieuwe aanwijzingsbesluiten voor de uitvoering van de Wet sociale werkvoorziening en dienstverleningsovereenkomsten op het gebied van de Participatiewet en het ouderhoud van openbaar groen. Dit biedt een stevige basis voor INTOS voor de nabije toekomst.
 
In 2022 zijn 𝟳𝟬𝟴 unieke personen via INTOS voor kortere of langere tijd succesvol ondersteund op het gebied van dagbesteding, re-integratie, participatie of werk. Ondanks diverse kostenstijgingen, die buiten onze invloedssfeer lagen, hebben we ook 2022 weer binnen de gemaakte financiële afspraken met onze stakeholders kunnen afsluiten. Dat zijn resultaten om trots op te zijn! Wij danken via deze weg iedereen die daar een bijdrage aan heeft geleverd.
 
𝙃𝙚𝙩 𝙝𝙖𝙧𝙩 𝙫𝙖𝙣 𝙄𝙉𝙏𝙊𝙎
In ons jaaroverzicht is, behalve cijfers en financiën, met name te lezen hoe onze medewerkers en professionals zich dagelijks inzetten voor ons mooie bedrijf. Hun inzet en verhalen vormen het hart van INTOS. Naast diverse gemeentelijke en provinciale projecten waarin INTOS participeert komen ook onze werkzaamheden voor opdrachtgevers, onder andere in het buitenbeheer, aan bod. Kortom als je ons jaaroverzicht leest krijg je een goede indruk van de brede dienstverlening die INTOS te bieden heeft.

Bekijk document 

Het jaarverslag is ook terug te vinden op de home pagina - Jaaroverizht en toekomstplan!


Vorige pagina