Menu

Banenmarkt Residence Heijendael

14-07-2022

Sinds het uitbreken van de oorlog in Oerkraine hebben we in de gemeente Gennep een groot aantal vluchtelingen opgevangen op Residence Heijendael in Heijen. Om deze mensen zo spoedig mogelijk in hun eigen inkomsten te laten voorzien, proberen we ze snel aan werk te helpen.

Werkgevers zijn hier gezien de schaarste van personeel erg blij mee. Om werkgevers en deze potentiële werknemers met elkaar in contact te brengen, organiseren gemeente Gennep en INTOS wekelijks een banenmarkt op het park. Uitzendbureaus en werkgevers presenteren zich hier en kunnen in contact komen met werkzoekende vluchtelingen.

We hebben al ervaren dat dit tot vruchtbare contacten leidt. Dit initiatief heeft geleid tot een behoorlijk aantal ingevulde vacatures bij bedrijven in de gemeente Gennep en daar omheen. Inmiddels zijn er al ruim 70 Oekraïense vluchtelingen uit de gemeente Gennep aan het werk. Een mooie ontwikkeling!

Bent u ook op zoek naar nieuw personeel?
Meld u dan (gratis) aan voor de banenmarkt op Residence Heijendael.
Neem hiervoor contact op met Wouter Nagelhout, re-integratieconsulent van INTOS, via 06-20351894 of woutern@intos-gennep.nl.

 


Vorige pagina