Bel INTOS: 0485 - 490811

Scholing en vorming

INTOS biedt een aantal trainingen en opleidingen aan om de afstand tot de arbeidsmarkt zo klein mogelijk te maken.

Jobhunting

Bij Jobhunting  word je in een groepje geholpen bij het zoeken naar vacatures voor betaald werk. Er worden onder andere tips gegeven over waar je het beste kunt zoeken. Zo leer je binnen korte tijd zeer interessante vacatures te vinden.

Sollicitatietraining

INTOS verzorgt sollicitatietrainingen waar je geholpen wordt bij het maken van een CV, sollicitatiebrieven en bij andere vaardigheden op het gebied van solliciteren. Zo maak je de perfecte indruk op je sollicitatiegesprek.

Logistieke trainingen

INTOS kan diverse trainingen in de logistiek verzorgen om verschillende voertuigen te kunnen besturen. Zo kun je een training volgen voor heftruck, reachtruck en electropallettruck (EPT).

Werknemersvaardigheden

Wil je graag bepaalde vaardigheden bijspijkeren die een werknemer nodig heeft? Dan ben je bij INTOS aan het goede adres. Je kunt cursussen volgen om je vaardigheden te verbeteren en zo je kansen op de arbeidsmarkt te verhogen.

Samenwerking met andere instanties

Samen met verschillende instanties biedt INTOS verschillende trainingen en opleidingen aan in verschillende sectoren. Hierbij kun je denken aan computerlessen, taallessen en opleidingen in de groenvoorziening.